Hvad kan vi hjælpe med?

Malerfirmaet Lars Eddie Sell udfører stort set alle tænkelige male- og tapetseringsopgaver for private, boligforeninger og erhvervsvirksomheder i København og på Amager.

Vi fungerer ofte som underentreprenør på større projekter, og vi påtager os selvfølgelig også gerne dine maleropgaver – store såvel som små.

Vi har base på Amager og over 20 års erfaring i at udføre malerarbejde i de mange forskellige ejendomme, der findes i København og på Amager. Både de store og de små som de nye og de gamle.

Der er derfor nok ikke den opgave, vi ikke har løst inden for vores fag.

Uanset om det er facaden, trapperne, køkkenet eller måske hele virksomhedens kontorbygning, der skal males. Så kontakt os for at få et tilbud, vi har helt sikkert prøvet det før.

Få tilbud på din maleropgave

Hvilke maleropgaver løser vi?

Vi kan blandt andet hjælpe vores kunder med opgaver som:

  • Facademaling
  • Vinduesarbejde
  • Maling af trapper
  • Tapetsering
  • Maling af flyttelejligheder (ved til- & fraflytning)
  • Opsætning af filt og glasvæv

Et godt resultat kræver et grundigt forarbejde

En af årsagerne til at vores kunder vælger os til at udføre maleropgaver er, at vi altid leverer flot og holdbart håndværk til en pris, der er til at betale.

Forudsætningen for at levere kvalitetsarbejde ligger imidlertid i forarbejdet, og det går en professionel maler aldrig på kompromis med.

Vi trækker på mange års erfaring og ekspertise, og vi kan lynhurtigt vurdere, hvad den enkelte opgave kræver af forarbejde, når arbejdet skal udføres korrekt, kunden skal være tilfreds, og der ikke skal dukke fordyrende overraskelser op undervejs.

Reparation af skader

Når en bolig har været beboet i nogle år, kan der nemt være opstået mindre skader som følge af almindeligt slid.

Vi har et fortrinligt samarbejde med både tømrere og murere, og du kan derfor, med ro i sindet overlade opgaven til os.

Også hvis der er andre skader på boligen.

Underleverandør af malerarbejde

I forbindelse med tømrer- og murerarbejde er der ofte brug for en maler. Så står du som bygherre eller hovedentreprenør på et projekt, hvor der er brug for et stabilt og kompetent malerfirma. Så er vi den ideelle underentreprenør.​

Med så mange år i branchen har vi lært betydningen af at arbejde fleksibelt, overholde aftaler og samarbejde.

Hvis du vælger os til at stå for malerarbejdet, ved du, at vi udfører arbejdet i høj kvalitet og leverer en flot finish.

Kundetilfredshed i centrum

Vi sætter pris på glade kunder. Vores kunder skal være tilfredse med det arbejde, vi har udført, ellers er vi ikke tilfredse.

Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet – fra start til slut.

Vi rydder ordentligt op efter os, hvad enten vi arbejder i et privat hjem eller på en byggeplads, hvor vi ofte er de sidste håndværkere, der forlader pladsen.

Få et godt tilbud på din maleropgave

Skal vi hjælpe dig med en male- eller tapetseringsopgave, så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi vender dernæst tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os
Skriv til os