Maling af facade udføres med 20 års erfaring

Trænger husets facade til at blive frisket op? Så kan en omgang maling gøre underværker. Det er facaden, der skaber det første indtryk, men samtidig er malingen også med til at holde fugt ude af bygningen.

Hos Malerfirmaet Lars Eddie Sell tilbyder vi professionel maling af facade, således at du igen kan få en flot, holdbar og imødekommende facade. Vi har 20 års erfaring indenfor vores branche, og vi kan både hjælpe dig i forbindelse med udvendig og indvendig maling af hus.

Fra vores base på Amager kører vi blandt andet ud til privatpersoner, erhvervskunder og boligforeninger, som har brug for professionel hjælp til opgaver i forbindelse med facademaling i Kastrup, Tårnby og omegn. Skal vi også komme en tur forbi dig?

5 gode grunde til at lade os stå for din facademaling

Nedenfor finder du en oversigt over 5 gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade vores malerfirma stå for arbejdet med maling af facade hos dig.

  1. ​Vi har 20 års erfaring
  2. ​Vi er et seriøst og troværdigt firma
  3. ​Vi tilbyder kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  4. ​Vi har et stort fokus på kundetilfredshed
  5. ​Vi rydder altid ordentligt op efter os selv

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Har du nogle spørgsmål angående vores opgaver? Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med maling af facade, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så tag endelig kontakt til os. Du kan også læse mere om vores ydelser opsætning af filt og maling af døre og vinduer. 

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og ønsker du en pris på din specifikke opgave, kommer vi gerne ud forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig. Herefter fremsender vi et skræddersyet tilbud til dig, som matcher dine ønsker og forventninger.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 23 28 89 15 for at aftale nærmere, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail malersell@gmail.com, hvis du foretrækker det. Vi sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Mange typer malerarbejde

Malerfaget byder på mange forskellige arbejdsopgaver, og vi
udfører dem alle. Det kan eksempelvis være

Facademaling

Vinduesarbejde

Maling af trapper

Tapetsering

Maling af flyttelejligheder

Malerarbejde hos andelsforeninger og ejerforeninger

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din maler allerede i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Lars Eddie Sell 

Kongovej 23, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

CVR: 32437788

Kontakt os

Telefon: 23 28 89 15

E-mail: malersell@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Du kan ringe alle hverdage mellem ​kl. 07:00 - 17:00