Opsætning af filt og glasvæv

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt eller opsætning af glasvæv? Så er du kommet til det helt rigtige firma. 

Hos Malerfirmaet Lars Eddie Sell har vi 20 års erfaring med alle former for malerarbejde, som vi udfører til konkurrencedygtige priser, herunder også opsætning af glasfilt og væv på væg og loft.

Vi holder til på Amager, og vi løser derfor mange opgaver for både privatpersoner, boligforeninger og virksomheder i Tårnby, Kastrup og den øvrige del af København S. Vi kører dog også gerne ud til kunder udenfor disse områder, hvis der er brug for vores professionelle hjælp.

Vi leverer resultater i højeste kvalitet

Vi sætter stor pris på glade kunder, og det er vores ønske, at alle vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører - ellers har vi ikke gjort det godt nok. Vi stræber derfor altid efter at levere den højeste kvalitet fra start til slut, og når det kommer til opsætning af filt og væv indebærer det blandt andet, at vi sørger for at komme pænt ind omkring alle hjørner og sikrer, at resultat er flot og holdbart. Efter arbejdet er udført, sørger vi naturligvis for at rydde pænt op efter os selv, og det gælder, uanset om vi har opsat filt eller væv i et privat hjem eller på en byggeplads.

Kontakt os og få en pris på opsætning af filt eller væv

Har du en specifik opgave i forbindelse med opsætning af filt eller væv, som du kunne tænke dig en pris på? Har du nogle spørgsmål om, hvordan arbejdet foregår? Eller kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og øvrige arbejdsområder? Så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan besvare dine spørgsmål. Du kan også læse mere om maling af døre og maling af facade. 

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din opgave, kommer vi gerne indledningsvist forbi til en uforpligtende besigtigelse, hvorefter vi udarbejder og fremsender et skræddersyet tilbud til dig. Derudover står vi også gerne til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis der er behov for det.

Du skal blot ringe til os på telefon 23 28 89 15 eller skrive til vores e-mail malersell@gmail.com, så aftaler vi nærmere.

Mange typer malerarbejde

Malerfaget byder på mange forskellige arbejdsopgaver, og vi
udfører dem alle. Det kan eksempelvis være

Facademaling

Vinduesarbejde

Maling af trapper

Tapetsering

Maling af flyttelejligheder

Malerarbejde hos andelsforeninger og ejerforeninger

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din maler allerede i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Lars Eddie Sell 

Kongovej 23, 2300 København S

Klik her for rutevejledning

CVR: 32437788

Kontakt os

Telefon: 23 28 89 15

E-mail: malersell@gmail.com

Indhent et tilbud.

Telefontider

Du kan ringe alle hverdage mellem ​kl. 07:00 - 17:00