Virksomhedsprofil

Hvem står bag Malerfirmaet Lars Eddie Sell?

Indtil år 2000 havde Lars Eddie Sell malerfirmaet Jensen & Sell sammen med Jan Jensen. Da Jan ønskede at nyde tilværelsen som pensionist, stiftede Lars “Malerfirmaet Lars Eddie Sell”.

Han har mere end 20 års erfaring som maler, og den høje kvalitet som han også stod for i det tidligere firma er videreført til Malerfirmaet Lars Eddie Sell.​

Dygtige malere sikrer godt malerarbejde

Vi ønsker, at fremstå som et seriøst og troværdigt firma, hvor kunderne ved at betingelser og tidsfrister bliver overholdt – altid. Vi vil have tilfredse kunder hver gang, og det får man kun med ærligt og godt arbejde.

Rådgivning og malerarbejde – spørg os bare!

Vores mange års erfaring i malerfaget gør, at vi er i stand til at rådgive dig i forbindelse med malerarbejdet, hvis du gerne vil have et fagligt input.

​Alle vores medarbejdere er veluddannede og har ekspertisen til at hjælpe dig, uanset om du har brug for rådgivning i forbindelse med farvevalg, valg af type maling eller andre spørgsmål, der hører under maler- og tapetseringsarbejde.

Kontakt os

For et uforpligtende tilbud kan du ringe til os på 23 28 89 15. Vil du hellere skrive til os kan du udfylde kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.