Vi tilbyder

Malerfirmaet Lars Eddie Sell udfører stort set alle male- og tapetseringsopgaver for private, boligforeninger og erhvervsvirksomheder.
Med mere end 20 års erfaring er der nok ikke den opgave, vi ikke har løst inden for vores fag. Uanset om det er facaden, trapperne, køkkenet eller måske hele dit firmas kontorbygning der skal males, så kontakt os for at få et tilbud på opgaven.

En af årsagerne til at kunderne vælger Malerfirmaet Lars Eddie Sell som maler er, at vi altid leverer et flot og holdbart håndværk til en pris, der er til at betale.
Forudsætningen for at levere en ordentlig kvalitet findes ofte i forarbejdet. I nogle situationer skal der spartles, mens der andre gange skal opsættes væv eller filt. Før vi går i gang med at spartle eller opsætte filt, er der selvfølgelig også et arbejde, der skal udføres.

Malerarbejde ved fraflytning!

Skal du til at flytte ud af en lejet bolig, skal den afleveres i samme stand som da du flyttede ind. Vi tilbyder selvfølgelig at male den, så den fremstår nymalet – skal der tapetseres, så er vi også eksperten at vælge til det. Når en ejendom har været beboet i nogle år, kan der være opstået mindre skader som følge af almindeligt slid. Vi har et fortrinligt samarbejde med både tømrere og murere, og du kan derfor, med ro i sindet, overlade opgaven til os på trods af andre skader på boligen.

En stærk underleverandør

I forbindelse med meget tømrer- og murerarbejde er der brug for en maler. Står du som bygherre eller hovedentreprenør på et projekt, hvor der er brug for et stabilt og kompetent malerfirma, så er vi en ideel underentreprenør.

20 år i branchen har lært os betydningen af at arbejde fleksibelt, overholde aftaler og samarbejde. Hvis du vælger os til at stå for malerarbejdet, kan du være tryg ved, at vi udfører arbejdet i høj kvalitet og leverer en flot finish.

Kundetilfredshed i centrum

Det vigtigste for os er, at kunden er tilfreds med det arbejde vi leverer. Er kunden ikke det, så er vi heller ikke tilfredse. Vi stræber efter at levere den højeste kvalitet – fra start til slut. For alle håndværkere på en byggeplads gælder det at der skal ryddes ordentligt op. Det er en vigtig del af at levere et godt stykke arbejde, og som maler er vi særligt bevidste om behovet, da vi ofte er de sidste på byggepladsen.

Tilbud og kontakt!
Skal vi hjælpe dig med en male- eller tapetseringsopgave, så ring til os på 23 28 89 15 og lad os tale om opgaven. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.